Társaságunk 1992-től kezdve foglalkozott a pénznyerő-automaták hitelesítésével. Volt olyan időszak, mikor 10-nél is több munkatársunk foglalkozott a nyerőautomaták hitelesítés előtti műszaki vizsgálatával.

A kormányzat 2011 őszén meghírdetett szerencsejátékokkal kapcsolatos módosításoknak igyekeztünk megfelelni, illetve túlélni az átmeneti időszak okozta munkahiányt. A 2012 öszén hozott hirtelen döntés, amely egy toll vonással megszüntette az iparágat, minden eddigi törekvésünket feleslegesség tette. Gyakorlatilag minden, ezzel a tevékenységgel foglalkozó munkatársunkat el kellett bocsátani és a céget a megfelelő szintre leépíteni.

A jogi státusz fenntartásával várjuk egy esetleges további átrendeződés esetén a szerepünk megújulását, addig is a honlap ezen részével emléket kívánunk állítani a korábbi sikeres tevékenységünknek.Mi is volt ez a tevékenység valójában?


A pénznyerő automatákat a gyártók, forgalmazók a hazai jogszabályoknak megfelelően hozzák forgalomba. A forgalomba hozatal előtt az MKEH szakemberei megvizsgálják az adott géptípust, hogy az valóban megfelel-e az előírásoknak. Amikor egy pénznyerő automatát üzemeltető cég üzembe kíván helyezni egy gépet, azt megelőzően be kell mutatnia egy laboratóriumban, ahol az MKEH munkatársa hitelesíti. Társaságunk ennek a vizsgálatnak egyes részeit végzi el az MKEH megbízásából.


Kiegészítő tevékenységként foglalkozunk a pénznyerő-automaták szabványosított könyvelését végző IEK-ek (Integrált Ellenőrző Készülék) forgalmazásával, szerelésével, illetve kiolvasásával és dokumetálásával.


Minthogy az utóbbi időben egyre több gépet kell kivonni a forgalomból, cégünk lehetőséget biztosít ezeknek az elhelyezésére, és rövid határidővel biztosítja az ehhez szükséges okmányokat.


Számos gyártóval és forgalmazóval van megállapodásunk, ami alapján szinte az összes elérhető gyártmány első és időszakos vizsgáztatását el tudjuk végezni.


Munkatársaink rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek a szakmában, így gyorsan, szakszerűen és szabályosan oldják meg a bonyolultabb eseteket is. Igyekszünk ebben a tevékenységünkben is szolgáltató jellegünket hangsúlyozni és az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartani.


A magyarországi laboratóriumok közötti különbség elsősorban az emberi hozzáállásban és a szakmai hozzáértésben mutatkozik meg, ezért, ha még nem tette, próbáljon ki minket, tekintse meg árainkat.