Az EMG-Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-ben jött létre, tulajdonosi összetétele azóta többször átalakult. A társaság tevékenységei közé tartozott a mérőműszerek adásvétele és szervizelése, illetve a nyomdai előkészítés és nyomtatás, internet szolgáltatás. Jelenleg - elsősorban - ipari ingatlanok fejlesztésével, üzemeltetésével és hasznosításával, valamint pénznyerő automaták műszaki vizsgáztatásával foglalkozunk, de részben megmaradt műszer- és alkatrész kereskedelem is.


Eredményeink folyamatos visszaforgatásával igyekszünk szolgáltatásaink színvonalát és hatékonyságát javítani. Kiemelt figyelmet szentelünk nálunk dolgozó kollégáink és üzleti partnereink érdekeire és kéréseire, ezzel törekedve egy hosszú távon mindenki megelégedését szolgáló együttműködésre.


Cégünk telephelye a volt EMG (Elektronikus Mérőkészülékek Gyára) ipari telepen található. Ez meghatározó dolgozóink és üzletfeleink összetételének szempontjából, hiszen sok kollégánk volt EMG-s, és partnereink egy része is itt talált magának irodát.A cég vezetősége:       Baksa Zsolt                                                  Baksa Dezső

       ügyvezető                                                ügyvezető

QR névjegyek: